Honda CBF 150 Silindir Piston Takımı Orjinal

  • Kargo
  • PTT
  • Aynı Gün Kargo
Fiyat: 3522,55
İlan No 520
İlan Tarihi 30 Mayıs 2024
Yıl 2024
Durum Sıfır
Takas Hayır
Ali Yüce
Cep 533 509 30 15

Yağ yakmayan ve mükemmel motor performansı sergileyen silindir piston takımı, motor gücünün mükemmel olması için, en iyi seçenektir. Motosikletinizin mükemmel bir performansla çalışması için, özel olarak üretilen Honda motor orjinal yedek parça ürünü, paslanmaz özelliği ve yüksek ısıya karşı dayanıklı hacmi ile aradığınız motor performansını, sizler için sergilemektedir.

 

Isıya dayanıklılığı ve mükemmel soğuma özellikleriyle, Honda orjinal yedek parça içerisinde, en çok tercih edilen silindir piston takımı olarak karşımıza çıkmaktadır. Pistonlar sıfır boşluk özelliği ile uzun ömürlü motor hacmi için, özel olarak üretilmiştir. Dayanıklı iç hacmi, paslanmaya karşı özel yapısıyla, estetik özelliğini kaybetmeyen silindir piston takımı, kargo seçenekleriyle satışa sunulan, Honda motor yedek parça ürünleri içerisinde temel özelliklere sahip olan ürünler içerisinde gösterilmektedir.

 

Süper motor performansı sunan silindir piston takımı, gönül rahatlığı ile sipariş edilebilecek bir üründür. Fiyat kategorisi bakımından, uygun olan ürün, orjinal olmayan ürünlere nazaran, alım - satım özellikleri mükemmel olan bir üründür. Montaj özellikleri oldukça etkili olan ürün, uyum sorunu yaşanmadan, mükemmel bir şekilde montajlanmaktadır.

Bu ilan https://yamahamagaza.com.tr adresinde yer almaktadır.